Algemene voorwaarden Hal 72

 

Download deze algemene voorwaarden in pdf.


A
lgemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Op alle overeenkomsten gesloten met HAL 72 is Nederlands Recht van toepassing.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s. Onze producten vallen onder de btw-margeregeling, wat inhoudt dat ze vrijgesteld zijn van btw. De genoemde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten of bezorgkosten. De verzendkosten staan aangegeven bij het afrekenen. Alle prijzen zijn per stuk tenzij anders vermeld.

Verkocht

Een product is daadwerkelijk verkocht als het betaald is. Indien de betaling is ontvangen zal het product van de website worden verwijderd.

Betaling

De betaling dient vooraf te geschieden via Ideal, PayPal of per bankoverschrijving. In de werkplaats of op markten kunt u contant of met pin betalen. Bestellingen die niet binnen 3 dagen betaald zijn worden door HAL 72 geannuleerd.

Verzendkosten

De verzendkosten worden aangegeven bij het betaalproces. Voor verzendingen naar het buitenland, anders dan België en Duitsland gelden andere tarieven.  Neem hiervoor contact op via info@hal72.nl

* Alleen pakketverzending naar de Waddeneilanden! Dit geldt voor pakketten tot 30 kg. Er geldt een toeslag van 50% op de verzendkosten.

Verzending

HAL 72 informeert u per e-mail over de verzending. Indien artikelen onverhoopt , om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail of telefonisch aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.  Alle  artikelen worden via Greuter Logistics verzonden, volgens haar voorwaarden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.greuter.nl.

Afhalen

Wilt u de producten ophalen dan dient u per email of telefonisch een afspraak te maken. Het adres van de werkplaats is:

Hal 72

Koelmalaan 336

1812 PS  ALKMAAR

Annulering

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 48 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren doet u via info@hal72.nl  Als u de tijdig geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug binnen uiterlijk 14 dagen.

Retourneren

Voor consumenten geldt: als het bestelde niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Dit dient eerst gemeld te worden via info@hal72.nl. Wij zullen de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in de zoals door Hal 72 verzonden originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de correcte retourzending worden terugbetaald.

Voor grotere producten die zijn bezorgd of opgehaald, dient u dit ook eerst te melden via info@hal72.nl Wij zullen dit bevestigen, waarna u het artikel kunt terugbrengen / laten bezorgen. Let op: deze kosten zijn voor rekening van de klant.

Garantie

De meeste producten worden in gebruikte toestand aangeboden. Hoewel de meeste producten in goede tot zeer goede staat verkeren kunnen er gebruikssporen aanwezig zijn. Indien zich gebreken/gebruikssporen voordoen die erg duidelijk zichtbaar zijn of het functioneren beïnvloeden staat dit in de omschrijving van het product genoemd. Kleuren kunnen per beeldscherm anders worden weergegeven.

De producten van Hal 72 zijn prachtige oude producten en hebben vaak al een verleden, hierdoor kan Hal 72 geen garantie bieden op deze producten. Als u meer informatie (tekst of foto`s) over een artikel wilt kunt u dit opvragen middels een email. Zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeert.

Aansprakelijkheid

Hal 72  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door gebruik van producten. Gebruik hiervan geschiedt op eigen risico. Hal 72 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, vertraging of beschadiging van goederen bij verzending. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Tegen vergoeding kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen, zie verzendkosten. Vermeld dit onder opmerkingen.

Geschillen

Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Hal 72 haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigen of consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht

Hal 72 behoudt zich het recht de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Privacy

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Hal 72 opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt Hal 72 uw gegevens voor het toesturen van mailings. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.