Over Hal 72

April 2013 zijn wij, Sebas en Wendy, gestart de woonwebshop Hal 72. Hiervoor hebben wij onze banen in de zorg opgezegd. Regelmatig reizen wij door Europa, op zoek naar parels voor Hal 72. In onze hal maken we onze aanwinsten schoon, knappen we ze zo nodig op en maken we ze geschikt voor hergebruik. Al onze producten zijn industrieel, stoer en uniek en verdienen het om opnieuw gezien te worden!

Inmiddels hebben wij vele woningen en diverse restaurants, winkels en kantoren voorzien van mooie industriële producten en stijl. Ook werkten wij mee aan diverse televisie programma’s, leveren we geregeld producten voor fotoshoots in verschillende woonbladen zoals VT Wonen, Buitenleven en Libelle. Daarnaast werken wij samen met meerdere bloggers die ons aanspreken.  

In de zomer van 2016 besloten wij een andere draai te geven aan Hal 72. Per 1-1-2017 zijn wij gestopt met de verkoop van industriële producten. De reden hiervan is dat Sebas een ander bedrijf is gestart. Na 3 jaar Hal 72 mistte hij de zorg en is opzoek gegaan naar een mooie combinatie van zorg en ondernemer zijn. Zijn nieuwe bedrijf heet ‘de Nieuwe Huisuitruimer’. Hij ontzorgd mensen wanneer huizen opgeruimd moeten worden. Bijvoorbeeld bij het verhuizen naar een seniorenwoning en na overlijden. Ook Wendy gaat wat anders doen, zij gaat weer studeren. Benieuwd naar de ontwikkelingen? Volg ons via Facebook.